Само в 7DniFutbol.bg

Емил Велев напусна Монтана след загубата от ЦСКА

7 Dni Futbol25.05.201660

Пътищата на Монтана и Емил Велев се разделят ден след загубения финал от ЦСКА. Договорът му с клуба е до края на месеца, но Велев е решил, с оглед на ситуацията, да не води повече тима. Той ще бъде наказан за един мач, гостуването на Славия от последния кръг, а не иска да води Монтана в баражната среща с Поморие.

„Реших,че няма да водя повече Монтана, разкри за Дарик радио Емил Велев. Аз имам договор до края на месеца и няма да водя отбора в баража с Поморие. Моята задача бе да класирам Монтана в осмицата, а не да водя отбора на бараж. Сега ще ме накажат за един мач и срещу Славия някой друг ще води отбора. Кой ще поеме Монтана не е моя работа. Загубеният финал го коментирах достатъчно и не смятам пак да го правя“, заяви Велев за Дарик.

Заниманието на Монтана тази сутрин бе водено от помощниците на Емил Велев. В оставащите мачове за треньор ще се води Диан Иванов.

Велев пое Монтана през ноември. Стигна до финал в турнира за Купата на България, но не успя да измъкне тима от мястото, което носи опасност за изпадане в Б група. При назначаването кметът на Монтана Златко Живков обяви, че договорът на Велев ще е до края на сезона.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *