Само в 7DniFutbol.bg

Решено е! Адмирала остава в Черно море

7 Dni Futbol25.05.201600

Никола Спасов ще води отбора на Черно море и през следващия сезон. Наставникът разкри, че е подписал нов договор с клуба за 1 година. Отборът на Черно море ще се събере за подготовка за новия сезон на 13 юни. До началото на подготовката Спасов се надява в тима да бъдат привлечени поне осем нови футболисти. Той призна, че има предварителна уговорка с български и чужди играчи, но все още няма подписани договори с нови футболисти.

“Имам предварителна уговорка с четирима футболисти и до седмица ще започнем подписване на договори”, разкри наставникът.

Спасов ще търси играчи на всички позиции, като при всички положения ще се търсят бекове и полузащитници. Спасов зави, че търси нови играчи с по-добри качества и заедно с по-опитните футболисти, които остават в отбора, тимът да изглежда по друг начин. Той допълни, че иска през новия сезон Черно море да спре да редува силни и слаби мачове, да играе атакуващо, агресивно и да бележи повече голове.

До момента Черно море се раздели с десет играчи. Отбора напуснаха Борислав Стойчев, Иван Маркович, Стенио Дос Сантос, Марк Клок, Симеон Райков, Мамуту Кулибали, Иван Вълчанов, Живко Петков, Педро Еуженио и Матиас Курьор. Черно море няма да ходи на лагер в чужбина по време на подготовката си.

Следващата седмица ще стане ясно дали Черно море ще се готви само във Варна или и на друго място в страната. Спасов планира поне седем проверки преди началото на първенството. Като цел за новия сезон треньорът си поставя отборът да е в шестицата.

„Мога да поставя по-високи цели след като приключим със селекцията“, обобщи Спасов.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ