Само в 7DniFutbol.bg

Румънец поиска Левски с две седмици закъснение

7 Dni Futbol25.05.201640

Румънец се сети късно, че може да стане треньор на “Левски”. Мирча Редник обявил на “сините”, че е готов да ги поеме. Постът обаче е вече зает от Люпко Петрович. Редник е бил търсен от “Герена” преди две седмици, но тогава отказал, защото имал договор с “Динамо”. “Червените кучета” обаче му биха шута и назначиха на негово място Йоан Андоне. Самият Петрович пък бе изненадан от фен в градинката на 22 гимназия в столицата, където “Левски” по традиция почита деня на основаването си. Фенът го запрегръща, а после почна да целува ръцете му. Около стотина души дойдоха да поставят венци и цветя на морената на паметното за “сините” място. Начело с Иво Тонев, Георги Иванов, играчи и треньори от първия отбор и школата.

“Феновете винаги трябва да очакват, че “Левски” ще се бори за най-призовите места и да се представи достойно във всички турнири. Да защити фланелката и да почете паметта на тези велики хора. Надяваме се всеки да се подготви психически и духовно да покаже с действията си и да зарадва хората, които обичат “Левски”. Надяваме се всеки да си е направил изводите за представянето си и от юли да покаже ново лице”, обявиха шефовете на клуба. Те обаче не пожелаха да разкрият как вървят преговорите с Венци Христов за новия му договор, както и тези с братята Цоневи.

“Стандарт”

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ