Само в 7DniFutbol.bg

Лудия два пъти счупи тавана в Левски

Плановете на Левски за следващия сезон изглежда са много сериозни. За разлика от предходните години “сините” рано-рано уредиха първия си нов футболист, след като подписаха с перуанския национал Хуан Деса.

Твърди се, че Левски е имал доста сериозни трудности, за да си осигури услугите на Деса. Той е бил желан и от няколко чуждестранни отбори. Все пак от “Герена” са надцакали сериозно останалите като са предложили годишна заплата в размер на 200 хил. евро (б.р. 20 хил. евро месечно). Това е много над обявения таван на заплатите в клуба в момента. След идването на Иво Тонев на власт “сините” сложиха граница от 6-7 хиляди на месец, колкото се полагаше само на основните титуляри.

Деса обаче не е единственият футболист, който взима висока заплата в Левски. Над 10 хил. евро на месец получава също защитника Сърджан Лукин, а 8 хил. евро е заплатата на втория капитан Роман Прохазка.

В лятната селекция на “сините” акцент ще бъде поставен върху привличането на централен защитник, един бек и един халф. Новият треньор Люпко Петрович държи да засили конкуренцията на крилото.

“7 дни спорт”

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ