Само в 7DniFutbol.bg

Кокала: ЦСКА заслужено спечели Купата, не ни стигна класа

7 Dni Futbol24.05.201640

Наставикът на Монтана Емил Велев коментира третия си загубен финал в историята. Този път като наставник на Монтана той допусна поражение от ЦСКА с 0:1.

“Според мен започнахме добре мача, контролирахме топката, имахме и стойностни атаки, дойде този нелеп гол и до полувремето не успяхме да се отърсим и да отбележим. ЦСКА играха по-добре и заслужено спечелиха Купата. И ние отбелязахме гол, но е имало засада. Трябваше да отбележим попадение, но не се получи”, каза Велев.

“Имам една претенция към главния съдия за влизане в наказателното поле на Минчев, но той свири фаул за съперника. Класата не ни достигна да спечелим Купата”, допълни специалистът.

“Надявам се да спечелим баража за оставане в А група”, каза той по повод предстоящия бараж за оставане в А група срещу състава на Поморие.

“Главният съдия ме изгони, не мисля, че той видя какво точно се получи, помолих четвъртия съдия да пусне хората с носилката, но явно съм настъпил линията и той ме изгони”, допълни Велев.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ