Само в 7DniFutbol.bg

Щастливият Христо Янев: Тази купа е специално за г-н Ганчев

7 Dni Futbol24.05.2016140

Старши треньорът на ЦСКА Христо Янев бе изключително щастлив след триумфа за Купата на България. Той сподели, че само е мечтаел за подобно нещо. Той посвети успеха на всички, които са вярвали в неговия отбор като заяви, че без феновете и без благодетеля на тима Гриша Ганчев този успех е бил невъзможен.

“Мечтаех. Много малко хора вярваха в нас. Тези, които са тук на стадиона, искам да ги поздравя, защото без тях ние сме никои”, заяви Янев.

“Себераздаване от момчетата, голямо раздаване, те са великани и трябва да им отдадем заслуженото.”

На въпрос кой иска да поздрави за успеха, младият специалист отговори: “Всички тези хора, които обичат отбора, човекът горе, който е Гриша Ганчев, който направи невъзможни неща, ако не беше той нямаше да можем да постигнем това. Отвън е много по-различно, много съм горд и щастлив от тези момчета. Тази купа е специално за господин Ганчев, за тези момчета, за целия ми екип, за всички, които вярваха в нас, за тях е тази купа. Утре ще се радваме, приятна вечер!”, завърши Янев.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ