Бомба в 7DF! Съдията на финала съветван ЦСКА да не вземе купата! Вижте от кого

7 Dni Futbol24.05.201602

До мегаскандал се докопа 7DniFutbol.bg! Съдията на днешния финал за купата Монтана – ЦСКА Станислав Тодоров е бил съветван „армейците“ да не спечелят купата!

Натискът е от най-високо ниво в Изпълкома, като интересното е, че хора на футболното статукво явно са притеснени от случващото се с ЦСКА, поради което от Варна, Разград и София ще са доволни Емил Велев да вдигне трофея. Припомняме, че Стасилав Тодоров е особено близък с една от буквите в ТИМ, а наскоро пък Наджи Шенсой го обяви за зависим от Кирил Домусчиев.

7DniFutbol.bg напомня, че ментор на Станислав Тодоров пък е сивият кардинал на Боби Михайлов – Стефан Орманджиев. Екс-съдията пък е футболния довереник на Васил Божков, който от своя страна по никакъв начин не иска да допусне възстановяване на ЦСКА с Гриша Ганчев начело.

Самият Тодоров получи фланелката като наследник на едниствения роден арбитър, с доказано участие в тото-афери – Антон Генов. Неслучайно в последните часове в София упорито се говори, че довечера на финала ще има дузпа и червен картон. Коефициентът за подобно „двойно“ е над 12. В букмейкърската къща, близка до Васил Божков е с коефициент 8.

В ЦСКА имат информация за случващото се, и ако Тодоров сътвори някакви глупости, този път ще стане страшно.

 

2 коментара

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *