Само в 7DniFutbol.bg

Възмутеният Баждеков: Усещах, че ще има компромис за ЦСКА

7 Dni Futbol24.05.201612

Изпълнителният директор на Левски Константин Баждеков призна, че е имал усещането, че се направи компромис за ЦСКА. Той присъства на поднасянето на венци на мястото където през 1914 година е основан клубът. Финансистът изрази надежда, че разумът ще надделее и ще започнат да се спазват законите и наредбите за лицензиране.

“Събрали сме се да празнуваме, нека не говорим за ежедневнието. За съжаление после с Георги Иванов отиваме на среща във Футболния съюз да обсъждаме новия формат на първенството. Да видим кой друг ще отиде в този почивен ден.”

“ЦСКА не ги коментираме и няма да ги коментираме, защото те в момента са с неизяснена структура. Не знам под каква форма могат да кандидатстват за лицензиране в първенството. Усещах, че ще им се прави компромис, дано не съм бил прав.”

“За Левски е много важно какъв ще е форматът за новия сезон, кой ще вземе лиценз съгласно действащите закони в България. Важно ни е да знаем каква ще е групата, за да можем да си направим организация за карти, билети за следващата кампания.”

“Мачовете почват след почти един месец. Трябва да сме наясно, а няма нищо конкретно. Нека видим какви са резултатите от проучването, ние сме си дали предложение, не знам дали ще го отчетат. Дано разумът надделее и започнат да се спазват законите и наредбите за лицензиране. Само с компромиси не може да се продължава напред”, коментира Баждеков.

“Радвам се, че отчитаме такъв празник, който за мен е един от най-хубавите дни в българската история. Само можем да се гордеем, че Левски е на 102 години и днес сме се събрали да сведем глава пред създателите и да ги почетем. Те са създали клуба и идеята Левски, която вече толкова време съществува.”

“Виждате, че продължава да се почита и се надявам, че още много векове ще бъде почитана. Щастлив съм, че от деца до старци са се събрали без никаква организация, само със своето чувство и любов към този велик клуб. Щастлив съм, че продължаваме традициите и дано да е така занапред.”

“Феновете винаги трябва да очакват, че Левски ще се бори за най-призовите места и да се представи достойно във всички турнири. Аз се надявам всеки да се подготви психически и духовно да покаже с действията си да зарадва хората, които обичат Левски. Надявам се всеки да си е направил изводите за представянето си и от юли да покаже ново лице”, допълни изпълнителният директор на „сините“.

2 коментара

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ