Само в 7DniFutbol.bg

От Левски навръх 102-ия рожден ден: Битката продължава

7 Dni Futbol24.05.201621

Днес Левски празнува своя 102-и рожден ден. Футболистите, ръководството и феновете ще почетат празника, поднасяйки цветя и венци на Могилката.

Ето цялото обръщение от клуба към привържениците:

“Днес отброяваме 102-ата годишнина от онзи велик за цялата „синя“ общност миг. Миг, в който група ентусиасти се събират в центъра на София и поставят началото на нашата вековна любов – футболен клуб Левски.

Вече повече от 100 години всички, свързани със „синята“ идея споделяме радости и вълнения. Моменти на велика еуфория от успеха и рани от неуспеха. Не забравяме нито миговете, в които сме били на върха, нито тези в които сме преживявали загуби. Защото важен е не само успехът. Важен е заветът, че победата не трябва да се преследва на всяка цена, ако потъпква спортсменството.

Спомняме си легендите, съхраняваме паметта и ще продължим да следваме примера на великите имена, които създадоха мита за величието на футболната игра.

Защото името ни задължава.

Защото Левски е и винаги ще бъде онази искра, която пали огъня на страстта дори в най-тежките мигове. Дава ти упование и надежда. Кара те да летиш, дори когато крилете ти са прекършени.

 

1

Днес Левски продължава своята битка. Битка за финансово стабилизиране. Битка за завръщането на върха в българския футбол. Там, където му е исторически закодирано да бъде. И тази битка е едновременно тежка заради моментните дадености и вдъхновяваща заради невероятната подкрепа на най-големия капитал в клуба – неговата велика публика.

Намираме се на прага на нов кръстопът, на който трябва да си подадем ръка, за да се върнем заедно на пътя на успеха. Да дадем нов импулс и увереност на разбирането, че поетата посока е правилна.

Защото когато фенове и отбор са рамо до рамо им е исторически предопределено да спечелят своята битка за съхранение.

102 години Левски. Мечтаем, но не забравяме!”

коментар

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ