Само в 7DniFutbol.bg

Кокала: И на снимка да видя ЦСКА, пак искам да ги бия

7 Dni Futbol23.05.2016101

Наставникът на Монтана Емил Велев се закани, че дори да види ЦСКА на снимка, пак иска да ги бие. Утре тимът му играе именно срещу “червените” във финала за Купата на България.

“И на снимка да ги видя ЦСКА, ще искам да ги бия. Но все пак това е мач, ще видим противника какво ще ни предложи. Трябва да сме много, много добри, за да вземем Купата. Заслужено стигнахме дотук, няма връщане назад, много работи може да се случат до утре. Надявам се да изиграем добър мач, защото когато играем със самочувствие и спокойствие, сме опасни за всеки противник”, каза Велев.

“Здравко Лазаров, Иван Михов и Раиф са извън групата. Другите са здрави и чакат с нетърпение този мач. Казах им, че съм участвал в доста финали – и като футболист, и като треньор. Червената общност ще се събере на стадион “Васил Левски”, за да подкрепя своя отбор. Така трябва и да бъде. Вярвам, че и нашите фенове ще ни подкрепят. Не вярвам утре някой от двата отбора да използва допинг”, каза още треньорът на Монтана.

коментар

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ