Само в 7DniFutbol.bg

Само в 7DF: Стоичков става президент на ЦСКА!

7 Dni Futbol23.05.201620

Христо Стоичков ще бъде почетен президент на новосъздадения ЦСКА! Камата обмисля предложението да заеме поста, предложен му от Гриша Ганчев.

Ицо ще бъде със статута на Франц Бекенбауер в Байерн (Мюнхен). Той ще има повече представителни функции и ще бъде нещо като посланик на ЦСКА. Което обаче няма да му пречи да участва във взимането на важните решения за бъдещето на “армейците”.

Христо ще бъде и връзката на ЦСКА с УЕФА! Нещо повече, той ще има тежката мисия да убеди евроцентралата, че наложените на “армейците” рестрикции са свръхтежки и при намаляването им, ЦСКА ще има възможност по-бързо да се възроди, а от там и да изчисти отношенията си с играчи, треньори и клубове. Стоичков бил готов да е гарант, че от тук нататък новосформираният ЦСКА ще е изряден клуб.

Ицо ще обяви решението си за ЦСКА обаче едва, след като има черно на бяло решение за допускането на клуба в новосформиращата се Висша лига.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ