Само в 7DniFutbol.bg

Това, никой не го вярваше! Левски и Берое стискат палци за ЦСКА на финала

7 Dni Futbol23.05.201630

Половин “А” група ще стиска палци за ЦСКА срещу Монтана в утрешния финал за купата на България между двата отбора. Причината е, че  цели четири клуба в лицето на Левски, Берое, Славия и Локомотив (Пловдив) имат интерес червените да триумфират с Купата.

Ако ЦСКА вземе Купата, Левски ще започне не от първи, а директно от втори предварителен кръг на Лига Европа, където обаче ще е сред непоставените тимове. Ако погледнем отбора на Берое обаче ще видим, че заралии трябва много силно да стискат палци за отбора, който развали 100-годишния им юбилей. При победа на ЦСКА утре, Левски ще започне не от първи, а директно от втори предварителен кръг на Лига Европа. Това означава, че сините ще освободят едно място в урната на поставените тимове в първия предварителен кръг на ЛЕ, което ще бъде заето от първия непоставен – Берое.

Останалите два отбора замесени в битката за Европа – Славия и Локомотив (Пловдив), също трябва да стискат палци за армейците. Причината е, че тогава четвъртото място в “А” група ще осигури квота за Европа. Ако Монтана обаче спечели трофея, то и четирите упоменати отбора ще трябва да изпият по една студена вода.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *