Само в 7DniFutbol.bg

Левски скочи на съдия! Сините не искат Кабаков на мачовете си

7 Dni Futbol23.05.201690

Левски скочи на съдията от мача със Славия (0:1) Георги Кабаков. “Сините” изразиха възмущението си от отменения гол на Венци Христов, както и от други отсъждания на рефера. От ръководството на клуба поискаха Кабаков да не получава повече наряди за двубоите на “сините”.

Ето декларацията на ръководството на Левски:
“Ръководството на ПФК Левски изразява своето възмущение относно отсъжданията на главния съдия Георги Кабаков по време на двубоя със Славия от ХХXV-я кръг на А група. Във въпросната среща бе отменен чист гол на нападателя Венцислав Христов за несъществуващо нарушение и бяха отсъдени редица спорни нарушения в ущърб на Левски.

Тези действия на Георги Кабаков в последствие се оказаха ключови и за крайния изход на срещата. Твърдение, което бе потвърдено от многократните видео повторения на телевизиите.

Не знаем дали отсъжданията са плод на качествата на въпросния съдия или преднамерени решения срещу клуба, но намираме тенденциозност в действията спрямо ПФК Левски.

В същото време отправяме питане към съдиската комисия защо в последните четири срещи между Левски и Славия в три от тях е назначаван Кабаков?

Заявяваме категорично, че не желаем Георги Кабаков да бъде назначаван повече за съдия на двубои на ПФК Левски.

Ръководството и спортно-техническият щаб се обръщат към БФС и прилежащите му комисии с твърдата позиция съдийските отсъждания да се ръководят от случващото се на терена, а не от външни фактори”.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ