Само в 7DniFutbol.bg

Балджийски отговори на всички малоумници (ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ ОТ БЯЛАТА РАДОСТ)

7 Dni Futbol22.05.2016220

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов заяви, че това е отговорът на Борислав Балджийски към всички малоумници, които са се отнасяли лошо с него. Феновете на Славия освиркаха и обиждаха играча по време на последния домакински мач на “белите”.

“Голът, който вкара Балджийски, е отговорът му към всички малоумници, които се отнасяха по този начин с него. Поздравявам го него и всички футболисти за днешния успех. Гордея се с момчетата, които се раздадоха до последно. Футболът е такава игра, че рано или късно, когато работиш и се стараеш, всичко се връща. Тези малоумници, които се пишат фенове на Славия, нямат място на нашия стадион. Това не е само мое мнение, а на цялото ръководство. Все пак има и други хора, които издържат Славия, не съм само аз. Такива като тези привърженици нека ходят на “Герена”. Нека всеки си говори каквото иска. Славия вярва и ще продължава да налага младите си таланти. Искам обаче с тази победа да поздравя истинските слависти, които винаги подкрепят тима”, заяви Стефанов пред Спортал.

“Чух феновете на Левски каква песен пяха по мой адрес. Ще им кажа, че който зло мисли, зло намира. И който гроб копае, сам пада в него. Тези малоумници, които се пишат фенове на Славия, да се преместят на “Герена”. Това обаче не означава, че не уважавам Левски”, добави босът на “белите”.

балджийски
IVP_3244
балджийски
балджийски
балджийски
IVP_3202
IVP_3278
IVP_3283

СНИМКИ: ИВО ПАУНОВ

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ