Само в 7DniFutbol.bg

Еуфория на Армията! Новото дружество ПФК ЦСКА с участието на Стоичков е факт (ДОКУМЕНТ)

7 Dni Futbol22.05.201650

Чавдар Етрополе вече е преструктуриран в ПФК ЦСКА 1948 АД и е подаден за вписване в Търговския регистър, пише 24 часа. В съвета на директорите влизат Гриша Данаилов Ганчев, Искра Василева Григорова, Милко Сергеев Георгиев, Юлиян Седефов Инджов и Емил Радославов Димитров.

Седалището на новото дружество вече е на булевард “Драган Цанков” №3 в София, а също така новото дружество до дни ще придобие Литекс. Акционерното участие е с трима основни акционери. По 38,5% имат Гриша Ганчев и Юлиан Инджов, а 20% са на Христо Стоичков. Останалите 3% са на дребни акционери от Чавдар. Христо Стоичков е присъствал на събранието и лично е подписал всички документи.

Представляващи дружеството са Милко Сергеев Георгиев и Искра Василева Григорова. Искра Григорова е дългогодишен главен счетоводител на “Литекс Комерс”.

Това дружество е подало документи за лицензиране от БФС в петък вечерта, когато бе и бенефисът на Христо Стоичков на стадион “Васил Левски”.
638-397-cska

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ