Само в 7DniFutbol.bg

Дерменджиев: Още от началото знаех, че Лудогорец е шампион

7 Dni Futbol22.05.201610

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев остана доволен, независимо от поражението с 0:2 от Берое в мача от 35-ия кръг на “А” група. „Бих казал, че съм доволен от тези малките момчета, които влязоха днес. Те от много време чакаха да играят цял мач. Загубата като спортни хора ни тежи, но глобално сме си свършили работата, все пак отборът ни е шампион“, коментира Дерменджиев пред Диема Спорт.

„Още от зимата казвам, че имаме изготвена стратегия и затова искахме да станем шампиони по-рано, за да може отборът да си почине. За 10 дни няма как да се възстановят, толкова малко е времето ни за почивка. Тепърва ще подготвяме отбора, защото ще бъде конкретна подготовка, ние от зимата се готвим за нея. Предполагам, че всички са си взели поука и се надявам да имаме добър жребий за Шампионската лига“, каза спецът.

„Искам да благодаря на феновете и на хората от Разград. Те си харесват отбора и го подкрепят, колко деца, жени и възрастни хора има тук, на стадиона”, продължи треньорът на Лудогорец.

“На нас не са ни необходими много нови футболисти. Имаме определена насока за онези, които ни трябват, но когато всичко стане ясно, тогава ще бъдете информирани и вие“, каза Дерменджиев.

„За нас е един добър, добър сезон, понеже станахме шампион с голяма разлика в точките. Аз бях убеден, че ще се станем шампиони още от началото. Не съм се притеснявал да го кажа още тогава. Разбира се, целта ни винаги е била достойно представяне в Европа. Търсим един или двама футболисти, когато има готов договор, ще бъдете запознати. Мен не ме притеснява нищо относно подготовката. Имаме български национали и румънски национали, които нямаше да имат никаква почивка, ако не им бях дал такава по време на сезона. Програмата за новия сезон – както я направят от БФС, така. Като треньор ще се съобразя. Аз искам да се отговаря на лицензите, за да може и феновете да имат определен комфорт, и футболистите да играят на определени терени. Надявам се, че следващата година титлата ще бъде отново в Лудогорец“, завърши Дерменджиев.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ