Божинов: Ще покажа на всички, че не съм дебел

7 Dni Futbol31.01.201500
Българският нападател Валери Божинов е пределно мобилизиран да се върне в националния ни отбор. Голмайсторът на Тернана иска да вземе участие в европейската квалификация срещу Италия, която е на 28 март, и успехът да дойде с негово попадение.

„В Терни се преродих. Aко се представя на ниво в Тернана, ще имам възможността да се върна в националния отбор на България. Познавам лично селекционера Ивайло Петев и тези дни се чухме с него. Наясно е, че искам да възвърна форма и отново да бъда част от националния тим. Знае също така, че желая да докажа, че не съм свършил за футболa и да отговоря на критиците, които казваха, че съм дебел. За мен ще бъде един успех след последните сезон”, сподели 28-годишният Божинов пред „Тутоспорт”.

„На 28 март срещу „Скуадра адзура“ в квалификациите за Евро 2016 се надявам да бъда и аз. Ако ние българите играем, както знаем – с агресия и висока преса без да позволяваме на италианците да имат пространства, можем да направим неприятна шега на Антонио Конте. Победа с гол на Божинов ще бъде максимумът“, допълни нападателят.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *