Само в 7DniFutbol.bg

Разстреляха Борислав Михайлов!

Президентът на БФС Борислав Михайлов бе публично разстрелян! Свитнаха ореола му, теглиха ножа на славата му! Борислав Михайлов вече е мъртъв за тези, които го направиха Борислав Михайлов! А това е по-страшно от всичко. Боби е сам като куче! И какъв е смисъла да си жив, когато си мъртъв за приятелите си!?

Това е големия, ужасяващия за Лепената коса извод след великия бенефис на великия Стоичков. Ицо покани на него всички! Само не и Михайлов. Дойдоха всички! Само не Любо Пенев.

Но това е друга тема. Когато си Пенев, няма как да влезеш отново в отбора на измамниците от БФС, които сам си заклеймил за такива. Просто въпрос на манталитет.

Ицо е друга бира. Затова прости на всички, прецакали го през годините. И ги покани да излязат на терена с него. Само Борислав Михайлов липсваше. Това, че всички останали бяха до Ицо показва, че Бобито е сам. И е въпрос на време от тук нататък да му се тегли ножа и в БФС! Защото само с Камен Костадинов и Пеевски не става.

Трябват и приятели. Такива, каквито Стоичков имаше, има и ще има завинаги!

ПП: Един от тях беше в ложата. А даже на стадиона го нямаше друг, който се кани да “оздравява” ЦСКА с Ицо. Ясно е кой е избрал Стоичков!

4 коментара

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ