Само в 7DniFutbol.bg

Ексклузивно: Левски пред служебна загуба от Славия!

7 Dni Futbol21.05.201640

Старши треньорът на Левски Люпко Петрович допусна грешка преди първия си мач начело на “сините” след 15-годишно прекъсване. Сърбинът включи в групата за утрешното столично дерби със Славия защитника Сашо Александров, който е наказан за мача заради натрупани жълти картони. Интересно е дали грешка наистина има или от “Герена” са обжалвали санкцията на Александров и молбата им е била уважена от Дисциплинарната комисия. Информация за това обаче няма.

По правилник, ако в мач от “А” група вземе участие играч, който е наказан за срещата, следва служебна загуба за тима му. Така че в Левски изключително много трябва да внимават, за да не се окаже, че губят битката със Славия 24 часа преди да е започнала.

Интересно е, че групата, определена от Петрович, е само от 17 играчи, което означава, че “сините” ще имат само 6 резерви на разположение. Ето и изборът на Люпко:

Боян Йоргачевич, Александър Любенов, Сърджан Лукин, Сашо Александров, Галин Ташев, Веселин Минев, Роман Прохазка, Георги Костадинов, Джереми Де Ноойер, Радослав Цонев, Мехди Бурабия, Франсис Нар, Джъстин Менголо, Мигел Бедоя, Венцислав Христов, Бабатунде Адениджи, Станислав Иванов

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *