Само в 7DniFutbol.bg

Илиана Раева се преклони пред Стоичков и грандиозния спектакъл “50 години номер 8”

7 Dni Futbol21.05.2016110

Изключителното шоу на Христо Стоичков “50 години номер 8” разтърси България, а и не само. Цял свят отрази шоуто, което се състоя на Националния стадион “Васил Левски”. Много известни родни личности присъстваха на спектакъла. Една от тях бе президентът на федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева. Тя бе една от двете дами, които Христо Стоичков пожела да бъде част от сценария преди шоуто. След това легендарната ни грация използва социалните мрежи, за да изрази емоцията от преживяното.

Ето какво написа Илиана Раева във “Фейсбук”:

Грандиозно събитие!

Браво на Христо Стоичков, който беше “виновник” и двигател на тези два шеметни дни, изпълнени с разтърстващи емоции, незабравими спомени, много любов, болезнена тъга по неприсъстващите, които светят на небето…Закачки, смях, спомени и много искрени прегръдки между българските и световни футболни величия, препълнен стадион с щастливи, горди и усмихнати българи, изпълнен с величието на българския Дух, понесъл се в небето с магията на гайдите. Снимки, селфита за спомен от вълшебното безвремие…Всичко това подарено на България от Христо Стоичков, който плака няколко пъти през тези дни от щастие, възторг и болка…Респект и обич за теб и семейството ти, Ицо, за голямото ти сърце и любовта ти към България!

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ