Само в 7DniFutbol.bg

Кой? Само ЦСКА!

7 Dni Futbol30.01.201581

Кой може да вземе един известен само на майка му и баща му играч за 0 леи и след 6 месеца и 15-ина мача да го продаде за 500 000 евро? Само ЦСКА! Сержиу Буш отива в Англия, ще рита за Шефилд Уендзди. Ама било втора дивизия. Чудо голямо! Ако беше изкарал и другия половин сезон с ЦСКА, щеше да е във Висшата. Където междувпрочем ще отиде рано или късно. Просто е кадърно момчето.
Въпросът обаче е друг. За пореден път се видя, че България има една велика футболна марка. И тя е ЦСКА. Лудогорец може да играе в междугалактическата лига, но никога няма да продаде свой играч там, където за ЦСКА е детска игра. Просто едните ги знаят само в някогашния турски вилает Делиормана, а другите са синоним на футбола в Източна Европа. Да не говорим за Левски, чиято трансферна дестинация се свежда до Турция и дублиращите отбори в Италия.
Сега вече няма право никой да се смее на Лупи, че иска съд за “Титан”-ите. Те са наистина организирана престъпна група, която се готвеше да унищожи единствената конвертируема футболна марка у нас. Т.е. те посегнаха на национален капитал. И затова заслущават национален съд.

коментар

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ