Само в 7DniFutbol.bg

Може ли Локо Пд да стане държавен? Предстои среща с министър Кралев

7 Dni Futbol30.01.201560

Локомотив Пловдив извади нова идея от ръкава си! Като единствен клуб, чиито акции са в ръцете на народа, на „Лаута” смятат, че държавата също трябва да се заинтересова от „черно-белите”. Предстои среща със спортният министър Красен Кралев, на която да се обсъди евентуално държавно партньорство.
Екипът на един от най-одобряваните министри в кабинета „Борисов” вече се заел със задачата да провери има ли в Пловдивско фирма, подобна на „Марица Изток”, която издържа Берое. Трябва в нейните ангажименти към държавата да е залегнало и инвестирането в странична дейност, като баланс на нетолкова екологичната и работа.
Следващата или най-късно по-следващата седмица лидерите на Локомотив Пловдив ще имат насрочена от министър Кралев среща, на която ще бъде обсъдено бъдещето на Локомотив. В разговор с човек на управата спортният министър е изказал възхищението си от стореното до момента, както и радостта, че отбор в „А” група може да съществува успешно, без да има гърба на солиден олигарх.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ