Само в 7DniFutbol.bg

Тонев: Уволнихме Стоев единодушно за доброто на Левски! (ВИДЕО)

7 Dni Futbol20.05.201680

Председателят на Управителния съвет на Левски Иво Тонев обясни причините за уволнението на Стойчо Стоев и заяви, че решението за това е било единодушно. Силният човек на “Герена” разкри, че договорът на Стоев е прекратен, както и, че клубът ще има изграден бюджет за следващия сезон до 30 юни. Тонев обясни и какво очаква от феновете и всички левскари през следващата година.

“Повече от година Левски се управлява по нов за България модел, от който са част и фенски организации. Решенията в УС не се взимат лесно, водят се много сериозни спорове. Така беше и миналата седмица при обсъждането на решението за бъдещето на Стойчо Стоев. Това, което трябва да се знае е, че Левски не на мажоритарните акционери, НКП или Тръста. Решенията се взимат от всички членове на УС, както беше обявено решението договорът на Стойчо Стоев да бъде прекратен. Взехме това решение единодушно, както и това за назначението на Люпко Петрович.

Промяната е направена с цел отборът да се развие, да има по-голямо самочувствие, стилът на игра, изграден от Стойчо Стоев, да бъде доразвит. Благодаря му, защото е човек, който мина през трудни периоди в Левски и заедно със спортния директор се справиха. Мнението на УС обаче беше, че от тук нататък трябва да търсим по-добро развитие и надграждане на направеното през тази една година. По тази причина се спряхме на Люпко Петрович. Тази промяна е направена с цел по-добро бъдеще за Левски и очаквам да бъде подкрепена от всички. Целите пред него са ясни – титла, купа и максимално добро представяне в Европа. На втори план не трябва да минава развиването на младите ни футболисти – както българи, така и чужденци. Да развиваме своите кадри.

Нашите фенове би трябвало да оценят работата на Люпко Петрович на базата на резултатите, които ще постигне, а не на базата на подхвърлянията и подмятанията на различни хора, които гравитират и се стремят да всяват смут не от вчера, няма да спрат и утре.

Обръщам се към всички левскари. Предстои ни година, в която всички искаме да станем шампиони, да постигнем успехи и да се представим добре в европейските турнири. Това е година, която няма да бъде лесна за никой и можем да успеем, ако бъдем единни всички заедно – клуб, администрация, УС, собственици, фенове. Левски е силен, когато е единен! Можем да постигнем целите си, само когато сме единни и сме едно цяло!”, завърши Тонев.

 

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ