Само в 7DniFutbol.bg

“Синя България” вбеси Тонев, шефът на Левски чете конско

7 Dni Futbol20.05.201640

Затягане на редиците се проведе на извънредното заседание на Управителния съвет на Левски. То се наложи, след като в последните дни се ля огън и жупел от страна на тръст “Синя България” към собственици и шефове. Георги Иванов от своя страна пък не остана длъжен и обяви, че нещата трябва да се казват по време на сбирките, а не след тях.

Затова шефът на УС и един от собствениците Иво Тонев реши да въведе ред и да се сложи край на подобни изцепки, които носят само вреди на клуба, пише “Стандарт”. Очаква се, че в бъдеще повече няма да има и изтичане на информации за нещата, които се обсъждат в офиса на ул. “Тодорини кукли”.

След заседанието Иво Тонев и Георги Иванов имаха ново. Двамата обсъдиха подробностите около изискванията на Хеан Деса. Този разговор обаче приключи далеч по-бързо. Перуанецът, който е гласен за заместник на Мигел Бедоя, подписа със столичани за две плюс една години. Преди това южноамериканецът мина медицински тестове в продължение на два дни. Той е свободен агент, след като договора му с Монпелие изтича. Освен това той е играл и в печално известен отбор на привържениците на Левски – Жилина. Освен него на “Герена” се чакат трима родни футболисти, както и поне още двама чужденци. БЛИЦ СПОРТ вече съобщи, че цел на Левски са Мариян Огнянов, Тони Тасев и Атанас Зехиров.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ