Само в 7DniFutbol.bg

Докато България е вперила поглед в Стоичков, Пирин и Монтана излизат в мач на живот и смърт

7 Dni Futbol20.05.201640

Днес от 18:00 часа на стадион “Огоста” Монтана приема Пирин (Благоевград) в най-важния мач и за двата тима, които със зъби и нокти се стремят да запазят мястото си в “А” група. Пирин има аванс от 2 точки пред прекия си конкурент и евентуална победа ще гарантира на “орлетата” оставането в елита, но ако загубят, те ще се озоват на дъното в класирането.

Психологическата война преди важния сблъсък беше започната от наставника на Пирин Наджи Шенсой, който посъветва домакините да се концентрират върху предстоящия финал за Купата на България срещу ЦСКА, а неговият колега Емил Велев изтълкува думите на косоваря като признак за страх преди решителния двубой.

Велев няма да пази никой от основните си футболисти за финала във вторник. Станислав Генчев и Оливие Боне вече са на линия и ще са титуляри в средата на терена. След наказание в състава ще се завърне и Сергей Георгиев. С него и Иван Стоянов са свързани най-големите надежди на феновете на Монтана за голове във вратата на Пирин.

Наджи Шенсой няма сериозни кадрови проблеми. Атаката на благоевградчани ще се води от Мартин Тошев, а зад него ще действат Тони Тасев, Тодор Траянов и Димитър Благов.

Вероятни състави:

МОНТАНА (4-2-3-1): Х. Иванов; Й. Тодоров, А. Георгиев, Г. Ангелов, Х. Хубчев; Боне, С. Генчев; С. Георгиев, Минчев, И. Стоянов; П. Атанасов
Старши треньор: Е. Велев

ПИРИН (4-2-3-1): К. Костов; Башлиев, Сандев, С. Николов, Дюлгеров; А. Костадинов, Дяков; Тасев, Траянов, Благов; Тошев
Старши треньор: Н. Шенсой

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ