Само в 7DniFutbol.bg

Дани Златков заминава за чужбина, Ботев се опитва да задържи Неделев

7 Dni Futbol20.05.201620

Защитникът на Ботев (Пловдив) Даниел Златков ще продължи кариерата си зад граница. До този момент българският Роналдо не е получил предложение за нов договор от шефовете на “канарчетата”. Това означава, че в края на този месец той ще се превърне в свободен агент. Към него имало интерес от 3 чуждестранни в 2 български отбора.

До този момент единствени Лъчезар Балтанов и Радослав Терзиев преподписаха с “жълто-черните”. Това се очаква да се случи и с Йордан Христов, който още в началото на годината е дал положителен отговор. Но новият му контракт все още не е парафиран от страна на клуба.

Шефовете на “канарите” пък вече са започнали преговори с Майнц 05 за продължаване на престоя на Тодор Неделев. Треньорът на “жълто-черните” Николай Костов е настоявал той да остане. Специалистът смята, че 23-годишния футболист може да е в основата на изграждането на нов отбор. Настоящият договор за преотстъпване от Майнц изтича в края на месеца.

“Стандарт”

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ