Само в 7DniFutbol.bg

Светът днес отново ще е в краката на Христо Стоичков

7 Dni Futbol20.05.201630

Светът днес отново ще е в краката на легендата Христо Стоичков. За Камата е казано всичко, а неговият характер, харизма и талант все още са нещо, което липсва в българския футбол. Днес той ще подари на България едно шоу, за което със сигурност ще се говори дълго.

Днес София ще бъде озарена от велики футболисти, които са носили радост на две поколения в световния футбол. Присъстващите на стадион “Васил Левски” и всички останали пред телевизионните екрани ще могат да се насладят на отиграванията на магьосници като Роберто Баджо, Самуел Ето’о, Звонимир Бобан, Деян Савичевич, Георге Хаджи, Предраг Миятович, Джанфранко Дзола, Карлос Валдерама, Михаел Лаудруп, Хосе Мария Бакеро, Уесли Снайдер, Хуан Роман Рикелме и още много звезди. Родните легенди Наско Сираков, Емил Костадинов, Любослав Пенев, Красимир Балъков, Йордан Лечков, Димитър Бербатов и Мартин Петров също ще участват в спектакъла.

Организаторите обещават невероятно шоу. Програмата ще започне още в 18:00 часа и предвижда много изненади за зрителите. Стефка Костадинова и Илиана Раева, както и любимият певец на Стоичков – Мирослав Илич, ще бъдат част от специалните гости. Самият мач ще бъде прекъсван няколко пъти, за да се отдаде почит с едноминутно мълчание на починалите тази година Трифон Иванов и Йохан Кройф. В края на спектакъла центърът на София ще бъде осветен от уникална заря.

“Този мач е за всички хора. Искам те да дойдат и да се забавляват. Не съм забравил откъде съм тръгнал. Ще се раздам отново за цяла България”, обеща Ицо на пресконференцията вчера.

Националният стадион ще бъде пълен и всички очакват да видят шоу, каквото никога не е имало в страната ни.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ