Само в 7DniFutbol.bg

Левски представи новите екипи! Национален герой ще грее на синята фланелка (СНИМКИ)

7 Dni Futbol19.05.2016410

Отборът на Левски представи екипите за новия сезон. Титулярният е решен в традиционния син за тима цвят, като новостта е появата на лика на националния герой Димитър Списаревски.
IVP_1857
Димитър Списареевски е български летец-изтребител, офицер, поручик, получил кръст за храброст (посмъртно). Родът му е от Кюстенджа. Загива при боен полет, след като сваля тежък американски бомбардировач Б-24 чрез въздушен таран, по време на бомбардировките на София през Втората световна война.
IVP_1893
Ликът на Списаревски личи и на останалите два екипа – вторият (жълт) и третият (светлосин). От Управителния съвет на Левски са решили именно този герой да бъде почетен, заради 100-годишнината от неговото раждане.
IVP_1853
По време на презентацията от ръководството на „сините“ обявиха началото на новата кампания „Върни се на стадиона“.
IVP_1913
Членът на УС на Левски Андрей Арнаудов сподели по време на представянето: „Ние помним историята си и е добре всички да я помнят. Радваме се, че с този клип започваме кампанията „Върни се на стадиона“. Надяваме се, че новият сектор ще направи така, че много хора да се върнат на стадиона.“
IVP_1848
Иван Христов допълни: „Тази година имаме удоволствието да обявим най-големия асортимент от фен артикули, които Левски някога е пускал на пазара. Отговорността е изцяло на маркетинг отдела. На 22 май за мача срещу Славия на ст. Георги Аспарухов ще бъде отворен чисто новият фен магазин на отбора. За следващата година са предвидени изключителни кампании.“
IVP_1880
В магазина титулярният екип на Левски ще се продава на цена 69 лева.

Снимки: Иво Паунов

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ