Само в 7DniFutbol.bg

“Червени” фенове атакуваха шеф в Левски: Затваряй си лайняната уста, очилата ти ще останат сираци!

7 Dni Futbol19.05.201632

Членът на Управителният съвет на Левски и председател на Тръст “Синя България” Васил Колев стана обект на атака от организираните привърженици на ЦСКА от фракцията “Червен Младост”. Армейците са бесни от коментарите на Колев срещу “червения” клуб през последните месец и решиха да му отговорят с официална позиция, която е с откровено заплашителен характер.

Ето съобщението на “Червен Младост” без редакторска намеса:

“Не искахме да се занимаваме с този покемон,но лайняната му уста не иска да се затвори!

Палячо,преди да говориш първо мисли или от коефициенти и прибиране на държавни парички ти е изчезнала и последната гънка на мозъка?!

Говориш как сте събирали “стотинки” за да си спасите милиционерското отборче…..а в следващия момент държавицата ви ги връща във формата на чек за 120 000 лв на година….за теб и за наркоманите и курвите от южната трибуна!

Говориш как нашият ЦСКА трябва да си седи по селата,цитираш наредби и закони писани от същите плиткоумни травестити като теб!А какво ще кажеш за случилото се в Благоевград и за това, че отрочето на всички власти трябваше да изхвърчи като коркова тапа от елита?!И пак ли ще ревеш за полицейска репресия срещу секБтор или може би “драгите” милиционери трябваше и по една френска любов да врътнат на тези жрици на любовта в синьо?

Очиларко,спри да говориш за ЦСКА….защото светът е малък и съвсем случайно очилата ти може да се окажат сираци!”

2 коментара

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *