Само в 7DniFutbol.bg

Мегаскандално! Лупи, ти си искал ЦСКА в “Б” група!?

7 Dni Futbol29.01.201560

Престрелката между настоящето ръководство на ЦСКА в лицето на Александър Томов и Александър Тодоров с бившите юристи на клуба продължи и днес. Специалистът по спортно право Георги Градев публикува нов документ, твърдейки, че от него става ясно кой е истинският виновник за отнетия лиценз на червените през 2008 г. От нежеланието на Лупи да разсрочи дълговете излиза, че той на практика е искал ЦСКА в “Б” група, както повеляваха тогавашните правилници.
Ето какво пише Градев и какъв документ публикува:
ЛИЦЕНЗ ГЕЙТ 2008 г. – КОЙ Е ВИНОВЕН? Томов не спори, че ЦСКА е имал задължения към НАП през пролетта на 2008 г., но твърди, че те са били разсрочени. Е, както е видно от приложения документ, това не е вярно. Ако е имало разсрочване, то съответният документ е трябвало да бъде представен в БФС не по-късно от 31.03.2008г. Към 03.06.2008 г. все още не е имало разсрочване на задълженията към НАП. Дори не е било искано такова! БФС са имали пълното основание да не дадат лиценз на ЦСКА тогава. Престъпна небрежност или подценяване на ситуацията? Все тая, виновникът е ясен!
документ

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ