Рецидивист от мелето в Благоевград: Ушев, ще ти извадя червата, ще те убия и изхвърля тук!

7 Dni Futbol19.05.201602

Ще те кормя, бе, Ушев“, тези заплашителни думи отправил фен на „Левски“ към полицай по време на мелето на ст. „Хр. Ботев“ в Благоевград в неделя вечерта в началото на мача с „Пирин“. Думите казал 42-годишният Ивайло Димитров, който вчера бе в съда за гледане на мярка за неотклонение.

Според прокуратурата той е извършил проява на едро хулиганство и закана с престъпление против личността на длъжностно лице. Димитров е осъждан 6 пъти, лежал е и в затвора. Пред съда се оплака, че е бит от полицаите при задържането и показа насинената си ръка, пише „24 часа“.

Другият обвинен участник в мелето – Юлиян Димитров пък се заканил с убийство на полицаите с думите: „Ще ти избия зъбите, ще ти извадя червата, ще те убия и изхвърля тук“. Той скъсал пагона на един от тях, ударил го и се опитал да му вземе палката. Христов също е осъждан, показва справката му за съдимост.

Феновете на Левски ще останат за постоянно в ареста. Това постанови съдия Екатерина Николова, която наказа жестоко провинилите се ултраси.

снимка: 24 часа

2 коментара

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *