Само в 7DniFutbol.bg

Рецидивист от мелето в Благоевград: Ушев, ще ти извадя червата, ще те убия и изхвърля тук!

7 Dni Futbol19.05.2016112

Ще те кормя, бе, Ушев”, тези заплашителни думи отправил фен на “Левски” към полицай по време на мелето на ст. “Хр. Ботев” в Благоевград в неделя вечерта в началото на мача с “Пирин”. Думите казал 42-годишният Ивайло Димитров, който вчера бе в съда за гледане на мярка за неотклонение.

Според прокуратурата той е извършил проява на едро хулиганство и закана с престъпление против личността на длъжностно лице. Димитров е осъждан 6 пъти, лежал е и в затвора. Пред съда се оплака, че е бит от полицаите при задържането и показа насинената си ръка, пише “24 часа”.

Другият обвинен участник в мелето – Юлиян Димитров пък се заканил с убийство на полицаите с думите: “Ще ти избия зъбите, ще ти извадя червата, ще те убия и изхвърля тук”. Той скъсал пагона на един от тях, ударил го и се опитал да му вземе палката. Христов също е осъждан, показва справката му за съдимост.

Феновете на Левски ще останат за постоянно в ареста. Това постанови съдия Екатерина Николова, която наказа жестоко провинилите се ултраси.

снимка: 24 часа

2 коментара

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ