Само в 7DniFutbol.bg

Ха така, Хеан Деса се оказа Лудия от Перу – бияч и откачалка

7 Dni Futbol19.05.2016180

Перуанският национал Хеан Деса, който вчера пристигна в България, за да финализира трансфера си в Левски, се оказа изключително неуравновесена личност. Прякорът на халфа в родината му е Лудия, и определено го заслужава, според разкритото от “7 дни спорт”.

Нисичкият техничар често се забърква в скандали на терена и извън него. През миналата година, докато рита в Алианса Лима, показва червен картон на съдията Рамон Бланко, който преди това е изгонил трима негови съотборници.

Миналото лято пък е арестуван на летище в Перу, докато чака полет за Франция, където го чакат за старта на подготовката на Монпелие. Оказва се, че срещу него има пет дела за домашно насилие, заведени от бившата и настоящата му жена. “Преби ме пред 2-годишната ни дъщеря”, казва Клейди Рос пред полицията. Няколко пъти тя се е опитвала да избяга, но Хеан я плашил с убийство.

За евентуалния трансфер на Хеан призна и Люпко Петрович, който обаче настоява да види на живо въпросния играч.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ