Само в 7DniFutbol.bg

Рекордът е на една ръка разстояние! Над 30 хиляди вече имат билети за финала

7 Dni Futbol18.05.201640

ЦСКА и Монтана официално са на крачка от това да изиграят най-посетеният мач в България от началото на 21 век! От ПФЛ обявиха, че до момента са продадени над 30 хиляди билета за финала, който е насрочен за следващия вторник, а пропуски са останали за сектор “Б”, както и единични места за сектор “А”.

Ето официалното съобщение на ПФЛ:

Уважаеми колеги,

Бихме желали да информираме всички желаещи да посетят финалния мач на турнира за Купата на България, че в продажба са единични бройки билети от върнати заяви за сектор “А” на стадион “Васил Левски”.

Билетите за секторите “Г” и “В” са изчерпани, а вече над тредесет хиляди души са осигурили своето място на мача Монтана – ЦСКА от 20 часа на 24 май 2016 г. Призоваваме всички приятели на футбола, които още не са успели да се снабдят с билет, да направят това в предстоящите работни дни чрез над хиляда точки в системата на EVENTIM.
Ето и местата за продажба на билети:

ОНЛАЙН: www.eventim.bg

Касите пред стадион „Васил Левски” на ул. „Гурко” – на 20 май и на 24 май от 12 ч. до 20 ч. Ивентим БГ – централен офис ул. „6-ти септември” 58 – от понеделник до петък, от 10 ч. до 18 ч.

Касата на Еventim на партера в The Mall – от 03 май всеки ден от 10 ч. до 22 ч.

Билетен център НДК всеки ден от 10 ч. до 20 ч.

Касата на Арена Армеец пон. – петък, 9:30 ч. до 17:30 ч.

Всички офиси на Български Пощи

Всички магазини Техномаркет и Технополис

Всички бензиностанции на OMV

Всички каси на Еasy Pay

Всеки един от вас има все още шанс да стане съпричастен към поставяне на рекорд по зрителска посещаемост на финален мач от турнира за Купата на България през XXI век.

РЪКОВОДСТВО НА БПФЛ

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ