Само в 7DniFutbol.bg

Лудогорец без националите срещу Берое

7 Dni Futbol18.05.201620

Румънските и българските национали на Лудогорец няма да вземат участие в двубоя срещу Берое в неделя, след който официално ще бъде връчена петата шампионска титла на разградчани. Георги Дерменджиев планира да пусне националните състезатели в по-лек режим, тъй като те няма да имат възможност да починат преди старта на новия сезон. Андрей Препелица, Козмин Моци и Клаудиу Кешеру попаднаха в списъка на националния треньор на Румъния Ангел Йорданеску за двата приятелски мача срещу Конго и Украйна на 25 и 29 май. Това е причината тримата да бъдат пуснати от Дерменджиев и да са на разположение на Йорданеску.

Същата е ситуацията и с българските национали. Светослав Дяков, Марселиньо, Георги Терзиев и Владислав Стоянов. Трима от тях така или иначе нямат възможност да играят – Марселиньо е в дълга почивка и си е в Бразилия, Владо Стоянов също получи почивка, тъй като бе измъчван от контузия. Георги Терзиев така или иначе е наказан. Единственият, когото Дерменджиев може да използва е Дяков, но по всяка вероятност той ще бъде резерва и ще излезе на терена само да вдигне шампионската купа.

Лудогорец има и национал на Мадагаскар, който е получил повиквателна. Абел Анисе трябва да е на разположение на националния треньор за официален мач на 3 юни срещу Конго. По всяка вероятност Анисе ще играе срещу Берое, но по-вероятно е да пропусна последната срещу с Ботев.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ