Само в 7DniFutbol.bg

Ужасно! Полицай губи окото си след мелето в Благоевград

7 Dni Futbol18.05.201662

Тежко е състоянието на единия от полицаите, пострадали в боя с агитката на Левски преди мача с Пирин. Има опасност униформеният да загуби едното си око. Общо трима служители на реда и един запалянко пострадаха, когато около 50 фенове на гостите хвърлиха димка и две бомби, след което пробиха телената ограда и нахлуха в сектора, където се сбиха с полицаите. След срещата полицаите предвидливо оставиха гостуващата агитка да напусне стадиона, за да не се стигне до поредно меле. Побойниците обаче бяха разпознати и заловени посред нощ край Дупница, за да бъдат върнати в Благоевград от служители на МВР.

„Същите са заподозрени в извършване на престъпление по член 131, а именно нанасяне на леки телесни повреди на длъжностни лица по хулигански подбуди. Към настоящия момент се извършват активни следствени и процесуални действия под формата на досъдебно производство“, каза прокурор Борислав Ковачки от районната прокуратура в Благоевград.

Двама от пострадалите полицаи останаха за лечение в МБАЛ-Благоевград. Единият униформен е с прорезни рани, а другият – с контузни. Очаква се и двамата да бъдат изписани още днес. От МВР направиха оглед на сектора за гости, като на място бяха открити камъни, стъклени бутилки и части от пиротехника.

2 коментара

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ