Само в 7DniFutbol.bg

Божинов бройка заралиики, Биляна му го върна в скута на Азис

7 Dni Futbol18.05.2016110

Ръководството на Партизан най-вероятно жестоко съжалява, че прие поканата на Берое за демонстративен мач по случай 100-годишнината на старозагорския клуб. “Гробарите” не знаеха как да опазят нападателя си Валери Божинов от напористите мацки в България, пише “България днес”. Белградчани бяха настанени в най-тузарския хотел в Старозагорските минерални бани. Божинов нямаше и миг спокойствие там. Напористи заралийки бяха обсадили фоайето и близките кафенета с надеждата да бъдат забелязани от плейбоя.

“Момичетата са навсякъде. В момента, в който го зърнат, става страшно. Някои са си записали часове в СПА центъра и се разхождат наоколо по бански”, споделя шашнат очевидец на атаката на засуканите старозагорки.

Той добави, че Валери не изглеждал никак притеснен от гледката. Вместо това с доволна усмивка оглеждал мадамите и одобрително клати с глава. Компания в огледа му правел съотборникът му Иван Бандаловски, който е постоянно с него.

Хората от ръководството на Партизан обаче строго наблюдавали случващото се и следели нападателя да не кривне от правия път. Двата етажа, на които е настанен отборът, са били отцепени и никой външен не можел да припари там.

От хотела отказаха да съобщят официално какви са изискванията на “гробарите” и как глезят Божинов и компания. Те се позоваха на желанието на гостите да не бъдат разгласявано нищо около престоя им. Валери също не вдигаше телефона си, за да коментира обсадата, на която е подложен.

При пристигането си в България с “Партизан” той коментира поредния скандал, в който се забърка. Нападателят разгневи всички в България, след като позира със сръбското знаме след успеха на тима му във финала за Купата на Сърбия. “Аз България си я обичам – заяви той. – Само един футболист може би има татуирано българското знаме (тук си навива ръкава на лявата ръка и показва татуировка на българския трибагреник – бел. авт.). Това само може да говори, нищо друго.”

Докато Божинов се готвеше за мача с Берое снощи, половинката му Биляна Йенич-Дол го удари на живот. Тя прескочи до Цюрих, където кърши снага на участие на Азис. Двамата се отдадоха на танци, които бяха доста далеч от приличието. Азис дори я качи на бара, за да може всички мъже да изплакнат очи с кръшните й чупки в кръста.

1

Дружбата Биляна с певеца ясно показва чия страна е взел той при раздялата на Божинов и Николета. Преди година плеймейтката и Азис бяха неразделни. От известно време двамата са в открита война и не могат да се гледат. И певецът явно й намери заместничка в лицето на новата половинка на Валери – засуканата сръбкиня.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *