Само в 7DniFutbol.bg

Звездите от “50 години номер 8” ще се докоснат до легендарна фланелка на Стоичков

7 Dni Futbol18.05.2016151

Легендарният екип на ЦСКА с номер 4, с който се появи Христо Стоичков на вечното дерби с „Левски”, също ще присъства на бенефиса на Камата на стадион „Васил Левски”. Фенът на „червените” Иван Петров, който притежава една от най-скъпите фланелки в света, е обещал да я покаже на гостите на Стоичков, пише вестник “24 часа”.

Христо е играл само веднъж с този номер, след като предния мач наниза 4 гола за победата с 5:0 във вечното дерби. Първото попадение бе дело на Трифон Иванов.

В момента Стоичков обмисля точно по какъв начин да почете Трифон Иванов и Йохан Кройф, които починаха тази година.

Камата вече е в България и продължава с последните щрихи от организацията на мегаюбилея.

Абсолютно всички билети за мача бяха продадени още в началото на годината. Очаква се Стоичков да бъде почетен и от почти всички държавни мъже. Има сериозна опасност част от поканените да не дойдат заради възникнали в последния момент ангажименти.

Все пак зрителите на стадиона ще видят едни от най-големите имена в българския и световния футбол, които идват, за да почетат юбилея на Стоичков, който през февруари стана на 50 години.

Ще има и специална организация на движението около стадион „Васил Левски” заради събирането на огромно количество хора.

коментар

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ