Само в 7DniFutbol.bg

Участник в срещата за ЦСКА: Ще стане това, което Гриша Ганчев обеща!

7 Dni Futbol18.05.201640

Собственикът на Чавдар Етрополе и бивш участник в кръга „ЦСКА Възраждане” Емил Димитров бе един от петимата, присъствали на срещата в Министерския съвет в понеделник с премиера Бойко Борисов. Освен него на разговорите бяха Борислав Михайлов, Милко Георгиев (директор във ФК ЦСКА) и двама юристи на армейците. В тази връзка вестник „Тема спорт” се свърза с Димитров, за да коментира срещата.

„Това, което е казано в декларацията на Гриша Ганчев, е така. Подробности очаквайте в най-скоро време. След като съм присъствал на срещата, вярвам, че ще се случи това, което е поето като ангажимент”, каза Димитров.

През изминалите дни се появиха публикации, че един от възможните пред клуба варианти бил обединение между ЦСКА, Литекс и Чавдар Етрополе. На въпрос дали наистина е възможен подобен ход, Димитров отговори – „В момента не мога да коментирам какво точно ще се случи, казвам само, че това, за което е говорено, ще се случи. Срещата бе много положителна. Очаквам в най-скоро време, около десетина дни, да има и окончателно решение”, добави Димитров.

„Винаги съм помагал на ЦСКА и в бъдеще ще продължа да го правя”, коментира още бившият депутат.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ