Само в 7DniFutbol.bg

Крушарски се разбесня срещу общинарите, но ще спази обещанието си

7 Dni Futbol18.05.201650

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски нападна остро Община Пловдив заради отказа й да дари на футболния клуб терени от почти 200 дка безвъзмездно. Босът на “черно-белите“ се зарече, че база ще има, но тя няма да е под тепетата.

“Аз няма да се откажа от Локомотив. Напротив. Веднага след като се прибера от Аржентина, ще забия колчетата и започваме строеж на нова база. Вече е ясно, че тя няма да е в Пловдив, но ще е в рамките на 10 км от града. Ще купя и рейсове, с които да извозваме децата. Искам да попитам общината 25 години сетиха ли се за стадиона и хотела в парк “Лаута“?”, ядосваше се благодетелят на “смърфовете”.

“Имам само една молба към местната власт. Ако евентуално се класираме в Лига Европа, да изпълнят ангажимента, който кметът пое – да платят разходите по пътуването на нашите фенове и наемането на чужди стадиони“, призова Крушарски пред Plovdivderby.com.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ