Само в 7DniFutbol.bg

Забравената звезда на Берое иска нов шанс

7 Dni Futbol18.05.201660

Халфът Салим Керкар не можа да играе цял сезон за Берое заради две поредни контузии със скъсани връзки. Той обаче все още е привързан към клуба и дойде специално за юбилея.

“Всичко беше много хубаво. Получи се хубав спектакъл. Мачът също бе интересен. Берое постигна добра победа. Бях изненадан и очарован от празненствата. За мен е чест и удоволствие да съм част от отбора на Берое. Дори след като не можах да играя през целия сезон, аз все още се чувствам част от отбора. Работя, за да се завърна скоро. Имам добро усещане за клуба. Върша доста работа всеки ден. Трудно е, но се подготвям добре, за да може колената ми да са готови колкото се може по-скоро.

Aко решението е само мое, бих искал да остана и да играя за Берое. Ще видим все пак какво мисли новият треньор и дали той смята да разита на мен. Но ако зависи от мен, аз искам да продължа в Берое”, каза Керкар пред beroe.tv.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ