Само в 7DniFutbol.bg

Ексклузивно! Световен шампион поема Лудогорец

7 Dni Futbol29.01.2015126

Футболист, ставал световен шампион, ще поеме Лудогорец след Георги Дермеджиев, научи ексклузивно 7DniFutbol.bg. Кирил Домусчиев вече е имал поредица от срещи с набелязания специалист, като идеята е той да започне работа от лятото, ако Георги Дерменджиев се провали в опита си да стане Лудогорец за четвърти пореден път шампион. Дори при титла, оставането на Дерменджиев не е сигурно. Припомняме, че точо така бяха сменени и предишните двама треньори на Лудогорец – Ивайло Петев и Стойчо Стоев.
Идеята да сложи световна знаменитост начело на отбора, е била подсказана на Домусчиев от Борислав Михайлов. Президентът на БФС е убедил най-влиятелния ни бизнесмен, че след пробива в Шампионската лига, Лудогорец се нуждае от сериозно надграждане. Като човек от УЕФА, легендарният вратар е наясно, че федерацията гледа с друго око на клубовете, които след това реинвестират спечеленото от ШЛ. Точно затова за Лудогорец щяло да е фатално, ако спре в развитието си като клуб.
Освен треньор, Лудогорец оглежда сериозно и за футболисти от порядъка на 1-1,5 милиона евро. Двама такива ще бъдат взети лятото, за да се атакуват отново групите на Шампионската лига. Идеята на Домусчиев е да се възползва максимално от кризата в Лвески и цСКА и чрез малко повече инвестиции да създаде отбор, който подобно на Динамо Загреб да се превърне в хегемон за поне 10-ина години.

6 коментара

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ