Само в 7DniFutbol.bg

Люпко Петрович отсече: Не съм временен вариант

7 Dni Futbol17.05.201630

Новият наставник на Левски Люпко Петрович изрази радостта си от завръщането си на „Герена“. Сръбският сепциалист смята, че не е временен вариант за „сините“ и възнамерява да остане начело на тима за повече от един сезон.

„Мисля, че няма да съм за кратко в тима. Смятам, че ще имаме успехи, което означава, че договорът ми ще бъде удължен автоматично с още една година. Левски има една добра основа от отлични млади играчи. Това е една база, от която може да се тръгне. Благодаря на Левски, че ме ангажира и ми дава нов шанс да се докажа. Благодаря и на Стойчо Стоев, за това което е направил за нас през сезона. Нашите цели са да печелим титли и купи и да се доказваме в Европа“, каза Петрович.

„В последните мачове от „А“ група ще започна подготовка за европейските мачове. Първият двубой е на 30 юни, така че няма много време. Това ще бъде за нас възможност да проверим играчите и да се подготвим за първата среща от турнирите“, каза още Петрович.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ