Само в 7DniFutbol.bg

Гигов вади страшни пари, ще спира ЦСКА за титлата

7 Dni Futbol29.01.201530

Ръководството на Локомотив (София) е решено на всяка цена да върне Емил Гъргоров в „Надежда”, съобщава „7 дни спорт”.
За целта ръководството на тима от „Надежда” е готово дори да вдигне тавана на заплатите. В момента максималното месечно възнаграждение в клуба е 4 хил. евро. Подобна сума обаче получават само двама от чуждестранните футболисти в състава. Николай Гигов обаче е решен на всичко само и само да върне Гъргоров.
Босът на “железничарите” е уверен, че с привличането на офанзивния играч неговият тим може да мечтае за много по-сериозни цели от място в „Топ 6″. Освен това в момента Локомотив е един от най-изрядните клубове в „А” група, като всички дължими заплати са изплатени на футболистите си.
По време на престоя си в ЦСКА Гъргоров прибираше по 15 хил. лева месечно. В Китай обаче нисичкият халф се разписваше срещу 35 хил. в американска валута. В България обаче юношата на столичните “железничари” няма как да получи подобна заплата. Поради тази причина бившият капитан на Лудогорец до последно ще се опита да си уреди нов трансфер зад граница. Ако това обаче не се случи до края на месеца, ще разгледа предложенията от България към него. Интерес към момента демонстрират още Берое и Литекс.
Интересното е, че ако подпише с Локо, първият официален мач на Бадема ще е точно срещу ЦСКА!

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *