Само в 7DniFutbol.bg

Паро Никодимов: Ганчев доказа, че той е човекът за ЦСКА

7 Dni Futbol17.05.201651

Най-успешният клубен треньор у нас Аспарух Никодимов говори пред “Тема Спорт” във връзка с новината, обявена от Гриша Ганчев, че ЦСКА ще е в А група през новия сезон.

“Изключително много се рад­вам от изявлението на Ганчев. Той доказа, че е човекът за ЦСКА. Най-радващото е, че най-после има официална пози­ция около казуса на клуба. Оче­видно се е намерил начин ЦСКА да продължи своето нормално съществуване. Оттук насетне хората на “Армията” трябва да получат пълна подкрепа. Ганчев не спира да показва, че има дългосрочни намерения за клуба и наистина иска да го из­веде до най-високото ниво. До­казва го не само с това, че издържа отбора от лятото на­сам, но и със стартиралите ре­монти по “Армията” и Панчарево. Толкова мащабни дейнос­ти по базата не са били извъ­ршвани повече от 25 години. Ганчев мисли в далечно време, той няма да си занесе базата вкъщи, така че приветствам действията му”, заяви Никодимов.

Що се отнася до срещата, инициирана от премиера Бойко Борисов, Паро заяви: “Беше ясно, че Борисов може да помогне. Той е отворен към спорта. Може да е левскар, но добре разби­ра, че без съревнованието ЦСКА – Левски българският футбол е една кръгла нула. Това ни се до­казва вече близо година с “неве­роятната” интрига между 9 отбора в А група. Приключва ед­но първенство, което никой ня­ма да помни след месец. Редно бе Борисов да направи нещо за ЦСКА и се радвам, че това ста­на факт”, добави Никодимов.

По повод освобождаването на Александър Тодоров и молба­та за смяна на синдика Дора Милева Паро коментира: “Кой­то дава парите, той командва. Не знам дали е имало опит за преврат, това не мога да го твърдя като страничен наблю­дател. Но се вижда, че е едно да имаш претенции, че ще оздра­вяваш клуба, и да изпращаш писма, а съвсем друго е да действаш”, каза още Аспарух Никодимов.

коментар

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ