Ганчев вдъхнови червена България! Билетите за финала почти свършиха

7 Dni Futbol17.05.201600

Новината, че ЦСКА ще е в А група от новия сезон засили още повече интереса на черве­ните фенове към финала за ку­пата. Почти сигурно е, че всич­ки билети, предназначени за привърженици на армейците, ще бъдат напълно изкупени.

По този начин на стадион „Васил Левски“ на 24 май ще има пове­че от 35 000 фенове на ЦСКА. Тези на Монтана ще са между 1000 и 1800. Това ще превърне сблъсъка в най-посетения мач между български отбори през новия век. Двубоят на 24 май започва 8 20;00 часа.

Вчера от ПФЛ отново пусна­ха пропуски за всички сектори. Билетите свършват периодич­но за някои от трибуните, след което се пускат отново на порции. До момента продаде­ните билети за фенове на ЦСКА са 32 000, а тези за Монтана около 400, пише „Тема спорт“. Преди юбилейния мач на Христо Стоичков на 20 май обаче се очаква всички та­лони за фенове на армейците за финала да са изчерпани.

Преди сблъсъка с Монтана обаче ЦСКА има още една сре­ща и тя е от първенството срещу втория в класирането Витоша Бистрица. Дуелът е утре от 18:00 часа на стадион „Локомотив“ в столицата. Треньорът на армейците Хрис­то Янев проследи от трибуни­те изявите на „бистришките тигри” в последния кръг – в неде­ля те завършиха 0:0 като дома­кини срещу третия Сливнишки герой на стадион „Летище“.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *