Само в 7DniFutbol.bg

Страхотно! Уникалният мач между Берое и Партизан с пряко излъчване

7 Dni Futbol17.05.201690

Берое приема днес Партизан (Белград, Сърбия) в юбилеен двубой по случай „100 години светът е Берое“. С контролната среща ще бъде и официалното отбелязване на вековната годишнина, с награждаване на заслужили футболисти и деятели, както и със специална тържествена програма.

Вратите на стадион „Берое“ ще отворят в 16 часа. От 18 часа ще започне и тържествената програма. Началото на двубоя Берое – Партизан е в емблематичния за клуба час 19:16. Контролата ще бъде излъчена директно в Beroe.bg. Клубната телевизия на Берое ще предава пряко от 18 часа празненствата в Стара Загора.

“Входът за стадиона ще бъде СВОБОДЕН. Уточняваме, че сезонните VIP карти НЯМА да важат. Във VIP зоната ще може да се влиза единствено със специални покани по случая и местата ще бъдат заети от гостите за двубоя. Съветваме всички зрители да дойдат без личните си автомобили с цел по-добра организация и създаване на нормални условия за достъп до съоръжението”, информираха от клуба.

Снощи Валери Божинов, Иван Бандаловски и съотборниците им в Партизан проведоха тренировка на стадион “Берое” малко след пристигането в Стара Загора.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ