Само в 7DniFutbol.bg

Домусчиев обяви колко отбора иска във Висшата лига, радва се за завръщането на ЦСКА

7 Dni Futbol17.05.201620

Босът на Лудогорец Кирил Домусчиев определи като хубава новина възможността ЦСКА да се завърне в родния елит. Както е известно, вчера се е провела среща на високо равнище между предствители на армейците и премиера на България Бойко Борисов.

Домусичев направи кратък коментар по въпроса, след като напусна по-рано мача на разградчани със Славия. Шампионите се наложиха с 5:0, а благодетелят им не успя да догледа срещата, защото бързаше да иде на сватба.

„Не знам нищо за срещата за ЦСКА. Но е хубава новина, ако отборът се завърне. Сигурен съм, че ще стане тази Висша лига. Не е кой знае каква инвестиция. Но трябва да има правила и те да се спазват“, започна Домусчиев.

„Качеството на футбола зависи и от материалната база. В Монтана на онзи терен или във Варна, това футбол ли е? Като нямаше терен отиваш под наем. Как можеше ние да играем в Каварна? Това ни бе първата година, докато си правехме терена. Идеята ще е безсмислена, ако правим компромиси. Ако всяка година ще се правят компромиси, да си караме по старому. Работим по това да има 16 отбора в Лигата“, добави още Домусичев.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *