Само в 7DniFutbol.bg

Партизан пристигна в България, Бандата чака празник под Аязмото

7 Dni Futbol16.05.201630

Отборът на Партизан Белград пристигна в България за юбилея на Берое, който ще се състои във вторник от 19:16 часа на стадиона под Аязмото. Сръбският гранд бе посрещнат на летището в София от бившия шеф на ПФЛ Валентин Михов.

Футболистите на Партизан се качиха на автобуса на Берое, който ги превози до Стара Загора. Двубоят между Берое и Партизан ще започне в емблематичния час 19:16, а началото ще бъде дадено в 18 ч. С двубоя ще бъде и официалното отбелязване на вековната годишнина, с награждаване на заслужили футболисти и деятели, както и със специална тържествена програма. Всичко това е планувано за 17 май.

Футболистът на Партизан Иван Бандаловски заяви, че за всички в отбора е чест да изиграят двубоя по повод юбилея на Берое.

„За нас е чест да изиграем този мач срещу Берое. Надявам се да се получи един празник. В отбора има доста талантливи момчета. Надявам се да се получи хубав мач“, добави футболистът.

„Не съм сигурен дали ще остана в Партизан. Имам договор за още една година. Ще видим до един месец какво ще стане. Много съм доволен от престоя в Партизан. Върнах се там, където ми е мястото. Много добра година и половина като цяло. Ще преценим дали ще остана или ще продължа другаде. Има интерес, но когато има нещо официално, ще кажа“, каза още Иван Бандаловски.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ