Само в 7DniFutbol.bg

Балансът за 2014-а бави влизането на феновете в ЦСКА

7 Dni Futbol29.01.201540

Стартът на втората публична продажба на акции на ЦСКА все още е далеч. На този етап необходимата документация, която трябва да бъде подадена за одобрение в Комисията по финансов надзор, не е напълно изготвена. Проспектът на ЦСКА не е готов, тъй като все още не са съставени балансите на клуба за 2014 година – какви приходи и какви разходи е отчел за този период. Очаква се той да е напълно готов след две-три седмици.
Но след това тепърва ще трябва да минава одобрение от Комисията. Докато тя даде рзрешение на ЦСКА да стартира кампанията си, може да изминат най-много 20 работни дни. В случай че държавният орган има забележки към “червените”, то те ще трябва да се изчистят, след което документацията наново да бъде вкарана в комисията за одобрение. По този начин процедурата може да се проточи доста време и издаването на разрешение да отнеме повече от два месеца.
Надеждите на “Армията” са кампанията да стартира в началото на месец април. При настоящите темпове на работа обаче, предварително поставеният срок може и да не бъде спазен.
“Тема Спорт”

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *