Само в 7DniFutbol.bg

Стоичков се прибира днес за шоуто на 20-ти май

7 Dni Futbol16.05.201620

Христо Стоичков пристига днес. Най-великият български футболист за всички времена ще кацне на летище София тази вечер. Камата ще има няколко дни, в които ще бъде затрупан с ангажименти около организацията на шоуто на 20 май. В петък на Националния стадион “Васил Левски” се очаква да пристигнат едни от най-големите звезди на световния футбол в чест на Христо, който през зимата навърши 50 години.

По този повод е и шоу мачът, на който ще станем свидетели на 20-и. Към България вече летят и двете му дъщери – Михаела и Христина. Те не пропуснаха да съобщят новината във “Фейсбук” с обща снимка със своите приятели. Михаела още от неделя си поръча любимите български ястия, които очаква на родна земя. С хаштагове #‎Готови сме за БГ, ‪#‎Нямам търпение, ‪#‎Искам мекици, ‪#‎Макарони на фурна, ‪#‎Крем карамел, ‪#‎Баница по-голямата от двете дъщери изреди вкусотиите, на които ще се наслади, след като се прибере вкъщи.

В следващите дни един по един ще започнат да пристигат и знаменитостите, които ще уважат Христо Стоичков за шоуто в петък.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ